Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Σχετικά Προγράμματα
WinRAR 5.31 icon

Μεταφορτώστε τον WinRAR 5.31 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον WinRAR 5.31 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
έκδοση: 5.31
Δημιουργός : RARLAB
Ημερομηνία ενημερώθηκε: FEB-04-2016

Το WinRAR είναι ένα κυρίαρχο εργαλείο στον χώρο της συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων. Δεν πρόκειται για κάτι τυχαίο καθώς η εφαρμογή αυτή συνδυάζει καταπληκτικά δύναμη και απλότητα.

Με το πρόγραμμα αυτό θα μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερο χώρο στον σκληρό σας δίσκο χωρίς να χρειάζεται να διαγράφετε στοιχεία. Η δυνατή μηχανή του WinRAR συνδυάζει μια ποικιλία από τεχνικές που μειώνουν σημαντικά το μέγεθος των στοιχείων που είναι αποθηκευμένα στο PC σας.

Το φανταστικό αυτό λογισμικό είναι συμβατό με τα πιο δημοφιλή μορφότυπα: (RAR, ZIP, 7Z, ISO, CAB και άλλα) και έτσι είναι η μόνη εφαρμογή που χρειάζεστε για να συμπιέζετε αρχεία. Επιπλέον, είναι πολύ βολική καθώς ενσωματώνεται άψογα με το αναδυόμενο μενού του συστήματος (αυτό που εμφανίζεται όταν κάνετε κλικ στο δεξί πλήκτρο του ποντικιού) ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε ανά πάσα στιγμή τις πιο συνηθισμένες λειτουργίες του προγράμματος (εξαγωγή, δημιουργία νέου πακέτο, κτλ).

Το WinRAR είναι μια τέλεια εφαρμογή με την οποία θα μπορείτε να γλυτώνετε μεγάλες ποσότητες χώρου. Τι περιμένετε για να το δοκιμάσετε;

Περιορισμοί Δοκιμαστικής Έκδοσης:

-Θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο για 40 μέρες.