Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Call of Duty 4 Modern Warfare icon

Call of Duty 4 Modern Warfare Download

Μεταφόρτωση
Call of Duty 4 Modern Warfare Download Screenshot
Τύπος άδειας: Commercial
Μέγεθος Φακέλου: 1.37GB
έκδοση: Demo
Δημιουργός : Activision.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: AUG-10-2015

Στο Call of Duty 4 Modern Warfare, το περιβάλλον αυτού του διάσημου πολεμικού παιχνιδίου έχει αλλάξει. Οι μάχες τώρα επικεντρώνονται στην Ανατολική Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή παρά στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το Call of Duty 4 Modern Warfare, αντιπροσωπεύει μια εξέλιξη που σέβεται τα προηγούμενα παιχνίδια. Τα αξιοσημείωτα γραφικά αναπαριστούν κάθε χαρακτήρια και στοιχεί του τρισδιάστατου περιβάλλοντος που περιβάλλει τη δράση με μεγάλη λεπτομέρεια. Οι ήχοι είναι αυτοί που θα συναντούσατε σε κατάσταση πολέμου. Υπάρχει μεγάλη ακρίβεια στον τρόπο που αναπαράγονται οι σκηνές σύγκρουσης.

Στο Call of Duty 4 Modern Warfare έχουν εισαχθεί νέες τεχνικές που βελτιώνουν την ποιότητα των μαχών με τον εχθρό: διόπτρες νυχτερινής όρασης, όπλα μεγάλης εμβέλειας και όλα τα είδη ενάεριων και χερσαίων οχημάτων.

Μια πόλη κατεστραμμένη από την τρομοκρατία, ένα δάσος που πρέπει να ερευνηθεί εξωνυχιστικά και στο οποίο πρέπει να καμουφλαριστείτε, κατεστραμμένες τοποθεσίες με ερείπια, κ.ά. είναι το χαρακτηριστικό περιβάλλον του Call of Duty 4 Modern Warfare.