Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
The Sims 2: Mascots Trailer . icon

Μεταφορτώστε τον The Sims 2: Mascots Trailer . Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον The Sims 2: Mascots Trailer . Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Λογισμικό δοκιμαστικής χρήσης
Μέγεθος Φακέλου: 15.06MB
έκδοση: .
Δημιουργός : The Sims 2: Mascots Trailer .
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JUL-03-2013

Ποιος δεν είναι εξοικειωμένος με κάποια έκδοση από ένα από τα διασημότερα παιχνίδια βίντεο της Microsoft; Ναι μιλάμε για αυτό που νομίζετε, The Sims.

Σας παρουσιάζουμε τώρα το Los Sims 2: Pet Trailer, η τέταρτη επέκταση της δεύτερης έκδοσης του παιχνιδιού (The Sims 2).

Στο The Sims 2: Pet Trailer μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε ακριβώς το κατοικίδιο που χρειάζεται ο χαρακτήρας σας για να μην αισθάνετε μόνος, ή να αποδράσετε από τις καθημερινές δραστηριότητές σας. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε γάτες, σκύλους, πουλιά, ψάρια και ακόμη μερικά άλλα κατοικίδια όπως για παράδειγμα χάμστερς και άλογα.

Σε αυτή τη νέα έκδοση δεν υπάρχουν μόνο ζώα, αλλά νέα αντικείμενα. Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι το κατοικίδιο είναι τώρα ένας ακόμη χαρακτήρας για να ελέγχετε και χωρίς τους απαραίτητους πόρους, δεν θα μπορείτε να τον ελέγξετε. Εξαιτίας αυτού υπάρχουν επίσης σπίτια σκυλιών, κλουβιά για τα πουλιά σας και άλλα εξαρτήματα για τα κατοικίδιά σας. Στο The Sims 2: Pet Trailer, μπορείτε να πάτε στο πάρκο με το κατοικίδιό σας, μπορείτε να κάνετε και οι δύοι νέους φίλους και μπορείτε επίσης να του αγοράσετε αξεσουάρ και να πάτε για ψώνια μαζί του.

Το The Sims 2: Pet Trailer είναι μία νέα και ελκυστική έκδοση του Sims που περιμένει την έγκρισή σας.