Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Microsoft Office Publisher 2013 icon

Μεταφορτώστε τον Microsoft Office Publisher 2013 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Microsoft Office Publisher 2013 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
έκδοση: 2013
Δημιουργός : Microsoft.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JUL-28-2015

Το Microsoft Office Publisher είναι ένα προϊόν της Microsoft το οποίο συμπεριλαμβάνει εργαλεία για να δημιουργήσετε επαγγελματικά σχέδια, να διαχειριστείτε λίστες πελατών και να πραγματοποιήσετε διεξοδικές συνεχείς ενημερώσεις των διαφημιστικών καμπανιών.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Microsoft Office Publisher είναι το καινοτόμο σύστημα συγχρονισμού το οποίο συνδέεται τέλεια με τα Microsoft Office Outlook 2007 και Business Contact Manager, μια ενδιαφέρουσα επιλογή η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί με το εργαλείο αυτό.

Αυτό το εργαλείο σας δίνει απόλυτη ελευθερία για να αρχίσετε τα σχέδιά σας από το μηδέν. Παρ’ όλα αυτά αν χρειαστείτε βοήθεια, το Microsoft Office Publisher σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία από προκαθορισμένα πρότυπα για κάρτες, φυλλάδια, ανακοινώσεις, προσπέκτους, ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, Ιστοσελίδες κτλ.

Δημοσιεύστε και εκτυπώστε το διαφημιστικό υλικό σας σε δευτερόλεπτα με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό το πρόγραμμα σας το κάνει εφικτό.

Περιορισμοί της Δοκιμαστικής Έκδοσης:

-Θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για 60 μέρες.