Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Microsoft Office Home and Student 2010 14.0.5128 icon

Μεταφορτώστε τον Microsoft Office Home and Student 2010 14.0.5128 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Microsoft Office Home and Student 2010 14.0.5128 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
Μέγεθος Φακέλου: 1.55MB
έκδοση: 14.0.5128
Δημιουργός : Microsoft.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JUL-28-2015

Το Microsoft Office Home and Student 2007 είναι ένα πακέτο με εφαρμογές γραφείου που έχει αναπτυχθεί από την Microsoft το οποίο θα σας βοηθήσει να βγάλετε εις πέρας τις εργασίες σας με επαγγελματική ποιότητα, από το σπίτι σας χωρίς να χρειάζεται να έχετε προχωρημένες γνώσεις χειρισμού παρόμοιων εργαλείων.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το Microsoft Office Home and Student 2007εγγυάται απλοϊκότητα και ταχύτητα όταν δουλεύετε, ακόμα και από τον υπολογιστή του σπιτιού. Μεταξύ των εργαλείων που προσφέρει πρέπει να αναφέρουμε το WORD (κειμενογράφο), Excel (υπολογιστικά φύλλα) και PowerPoint (διαφάνειες και παρουσιάσεις).

Το Microsoft Office Home and Student 2007 έχει περιβάλλον εργασίας απλό και εύκολο στη χρήση για κάθε χρήστη. Επιπλέον με τις νέες βελτιώσεις που περιλαμβάνονται στο λογισμικό, θα δώσετε νέα εμφάνιση στις εργασίες σας. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων λειτουργιών, ορθογραφική διόρθωση και έλεγχο προκειμένου για τη σωστή χρήση των λέξεων μέσα στο κείμενο.

Επιπλέον, το πακέτο αυτό έχει ένα αποτελεσματικό σύστημα για την ανάκτηση αρχείων καθώς και μεγαλύτερη ασφάλεια όταν δουλεύετε με τα έγγραφά σας. Δοκιμάστε το τώρα.

Περιορισμοί Δοκιμαστικής Χρήσης:

-Θα μπορείτε να το δοκιμάσετε για 30 μέρες.