Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Σχετικά Προγράμματα
Zattoo 4.0.5 icon

Μεταφορτώστε τον Zattoo 4.0.5 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Zattoo 4.0.5 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Λογισμικό δοκιμαστικής χρήσης
Μέγεθος Φακέλου: 15.55MB
έκδοση: 4.0.5
Δημιουργός : Zattoo 4.0.5
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JUL-03-2013

Το Zattoo είναι μία εναλλακτική λύση στον παραδοσιακό τρόπο παρακολούθησης τηλεόρασης. Από το φορητό υπολογιστή σας και οπουδήποτε έχετε πρόσβαση σε ισπανικά κανάλια και σε μερικά από τα διασημότερα διεθνή κανάλια.

Antena 3, Telecinco, La Primera, La Dos, Canal 24 horas, Teledeporte, La Sexta και άλλα για να εξασκήσετε νέες γλώσσες όπως TVPolonia, France 24 English, Detsche Welle και SF Info. Για να αρχίσει η εγκατάσταση του Zattoo, πρέπει μόνο να συνδεθείτε στο Internet, χωρίς να χρειάζεστε καλώδια, κεραίες ή κάρτες τηλεόρασης.

Η τελευταία παραγωγή του Zattoo 2006 ήταν πολύ επιτυχημένη σε πολλές χώρες όπως: Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία και Δανία. Όπως συμβαίνει στα προγράμματα Ρ2Ρ, όσο μεγαλύτερος ο αριθμός αυτών που συντονίζονται στο ίδιο κανάλι, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα εκπομπής που γενικά είναι πολύ καλή, και απαιτεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να αρχίσει η μετάδοση.

Είναι συμβατό με Windows, Mac και Linux. Το Zattoo έχει λογαριασμό συνομιλίας (chat) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε τις απόψεις σας για τα προγράμματα με άλλους θεατές.