Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
AVG Anti-virus Professional 2013 icon

Μεταφορτώστε τον AVG Anti-virus Professional 2013 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον AVG Anti-virus Professional 2013 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
Μέγεθος Φακέλου: 299.00B
έκδοση: 2013
Δημιουργός : AVG.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JAN-29-2016

Το AVG Anti-Virus Professional προσφέρει συνεχή προστασία κατά όλων των πιθανών επιβλαβών προγραμμάτων του υπολογιστή. Τώρα μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια, χωρίς κανέναν κίνδυνο ιών, δούρειων ίππων και σκουληκιών που μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σύστημά σας.

Με το AVG Anti-Virus Professional μπορείτε να διαμορφώσετε τη δική σας προστασία. Μπορείτε να προσδιορίσετε καταλόγους ή φακέλους που θέλετε να σαρώσετε, ή να εκτελέσετε πλήρη σάρωση όλου του συστήματος.

Διαθέτει προηγμένο και διαφορετικό σύστημα για τον εντοπισμό επιβλαβών προγραμμάτων όπως λεπτομερή ανάλυση, γενική ανίχνευση ή σάρωση. Με το AVG Anti-Virus Professional το email σας αναλύεται τέλεια και είναι εκτός κινδύνου, όπως και ο σκληρός δίσκος, η μνήμη, οι αφαιρούμενοι δίσκοι και όλα τα υπόλοιπα.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την παύση στο σύστημα σάρωσης , αν πρόκειται να θέσετε εκτός λειτουργίας τον υπολογιστή σας, και να επιστρέψετε και να ανακτήσετε όταν είστε έτοιμοι. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε το βαθμό σάρωσης που θέλετε να έχει η διασύνδεση του AVG Anti-Virus Professional, απλούστερο ή πιο προηγμένο.