Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Σχετικά Προγράμματα
Micro Flight 5.2 icon

Μεταφορτώστε τον Micro Flight 5.2 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Micro Flight 5.2 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
Μέγεθος Φακέλου: 6.17MB
έκδοση: 5.2
Δημιουργός : Ilan Papini
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JUL-04-2014

Ήρθε η στιγμή για να δοκιμάσετε την ικανότητά σας να ξεκινήσετε μια πτήση ως πιλότος, έχοντας τον έλεγχο σε ελαφριά αεροσκάφη, όπως ελικόπτερα, αερόστατα, γυροσκόπια, ανεμόπτερα, ιστιοφόρα, με τη μεγαλύτερη δυνατή πραγματικότητα. Το Micro Flight είναι ένας φανταστικός προσομοιωτής με τον οποίο μπορείτε να βιώσετε την αίσθηση του να έχεις τον έλεγχο ενός τέτοιου αεροσκάφους.

Και επιπλέον, το Micro Flight αναπαριστά με λεπτομέρεια τις καιρικές συνθήκες, που θα σας συνοδεύουν στην αναζήτησή σας. Θα πρέπει να μάθετε να πετάτε σε διαφορετικές συνθήκες, μεταξύ των οποίων αυτές όπου δεν πρέπει να εκθέσετε σε κίνδυνο το πλήρωμά σας. Πλάγιοι άνεμοι, αντανάκλαση του ήλιου ή ρευμάτων θερμού αέρα, που μπορούν να αποσταθεροποιήσουν το σκάφος σας.

Θα εκπλαγείτε με το ρεαλισμό στο χειρισμό των εντολών ελέγχου, που περιλαμβάνουν GPS. Με το Micro Flight μπορείτε να μοιραστείτε τις ώρες πτήσης σας με άλλους χρήστες μέσω δικτύου.

Για να χρησιμοποιήσετε το Micro Flight, ο υπολογιστής σας πρέπει να διαθέτει κάρτα γραφικών με επιτάχυνση 3D και μικροεπεξεργαστή Pentium II , ή αντίστοιχο.