Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Collage Maker 3.8 icon

Μεταφορτώστε τον Collage Maker 3.8 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Collage Maker 3.8 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
έκδοση: 3.8
Δημιουργός : Galleria Software
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JUL-24-2013

Με το Collage Maker θα έχετε την ευκαιρία να σχεδιάσετε τα δικά σας κολάζ, χωρίς να έχετε ειδικές γνώσεις στην επεξεργασία φωτογραφίας.

Το Collage Maker σας επιτρέπει να ομαδοποιείτε τις αγαπημένες σας εικόνες, χάρη στις άφθονες επιλογές που σας προσφέρει η εφαρμογή για να βάλετε την τελευταία πινελιά στις φωτογραφίες σας, προκειμένου να έχετε ένα εντυπωσιακό και επαγγελματικό τελικό αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα αυτό θα σας εισάγει στον κόσμο του φωτογραφικού μοντάζ.

Με το Collage Maker μπορείτε να προσωποποιήσετε τις δημιουργίες σας, εισάγοντας κείμενο και πρωτότυπα πλαίσια και να τις χρησιμοποιήσετε σαν screensaver, γραφικά ιστοσελίδας ή εξώφυλλο CD ή DVD.

Χρησιμοποιήστε ως υπόβαθρο τις προϋπάρχουσες εικόνες που δίνει η εφαρμογή ή εισάγετε τις δικές σας φωτογραφίες. Επεξεργαστείτε τις με κάθε είδους φίλτρα, μάσκες και εντυπωσιακά εφέ.

Το πρόγραμμα προσφέρει πραγματικά αμέτρητες δυνατότητες για να επεξεργαστείτε φωτογραφίες και να δημιουργήσετε τα δικά σας κολάζ. Το Collage Maker είναι συμβατό με τις μορφές εικόνας jpg, tif, gif, bmp, wmf, psp και psd, μεταξύ άλλων.