Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Σχετικά Προγράμματα
Flight Simulator X icon

Μεταφορτώστε τον Flight Simulator X Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Flight Simulator X Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
Μέγεθος Φακέλου: 798.28MB
έκδοση: Demo
Δημιουργός : Microsoft.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JUL-21-2015

Η Microsoft γιορτάζει τα 25 χρόνια αφιερωμένα στο πολύ γνωστό της έπος προσομοίωσης πτήσεων με το Microsoft Flight Simulator X, μια νέα κυκλοφορία σχεδιασμένη για τους λάτρεις του κόσμου των αεροσκαφών.

Ανάμεσα στα αεροσκάφη που θα μπορείτε να πιλοτάρετε, μπορούμε να αναφέρουμε το Boeing 737-800, το Havilland Beaver και το Cessna 172 Skyhawk, μεταξύ πολλών άλλων. Επιπλέον, θα υπάρχουν μαθήματα στα οποία θα λαμβάνετε την βασική εκπαίδευση που είναι απαραίτητη για να πιλοτάρετε αεροσκάφος.

Βυθιστείτε στο ρεαλισμό του Flight Simulator X. Θα μπορείτε να πετάξετε σε κάθε σημείο του πλανήτη, θα έχετε πρόσβαση σε πάνω από 24.000 αεροδρόμια και σε μια τεράστια ποικιλία από λεπτομερή τοπία. Επιπλέον τα νέα ατμοσφαιρικά εφέ και οι εικόνες δορυφόρου σε συνδυασμό με την εναέρια κυκλοφορία, οι τρισδιάστατες καμπίνες, η εμφάνιση των σκιών και επιφανειών των κτηρίων θα σας κάνουν το ταξίδι ακόμα πιο αληθινό.

Γίνετε πιλότοι και διασχίστε τον ουρανό με το Flight Simulator X, το θαυμάσιο βιντεοπαιχνίδι που σας προσκαλεί να ταξιδέψετε στους αιθέρες.

Περιορισμοί Δοκιμαστικής Έκδοσης:

-Ορισμένες από τις λειτουργίες είναι περιορισμένες.