Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Microsoft Office Word Viewer 11.8169.8172 icon

Μεταφορτώστε τον Microsoft Office Word Viewer 11.8169.8172 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Microsoft Office Word Viewer 11.8169.8172 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
έκδοση: 11.8169.8172
Δημιουργός : Microsoft.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: SEP-08-2015

Το Microsoft Word είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και πιο ευρέως χρησιμοποιημένα προγράμματα στις μέρες μας. Μεγάλος αριθμός ανθρώπων το χρησιμοποιεί για να δημιουργεί, επεξεργάζεται και να αρχειοθετεί έγγραφα στον δικό τους υπολογιστή. Αυτό έχει κάνει το μορφότυπό του (DOC) να είναι πολύ διαδεδομένο. Έτσι, μπορεί να τύχει να πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το πρόγραμμα αυτό προκειμένου να δείτε το περιεχόμενό του, κάτι που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για ορισμένους χρήστες. Ευτυχώς, υπάρχει μια απλή λύση: Microsoft Office Word Viewer.

Η βολική αυτή εφαρμογή σας ανοίγει τη πόρτα για όλα τα αρχεία Word, χωρίς να υπολογίζει την έκδοση του συστήματος στην οποία είχαν δημιουργηθεί αρχικά.

Με το Microsoft Office Word Viewer δε θα μπορείτε να δημιουργήσετε νέο έγγραφο Word ή να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας, αλλά θα μπορείτε να δείτε περιεχόμενο αποθηκευμένο σε μορφότυπο απλού κειμένου (ΤΧΤ), εμπλουτισμένου κειμένου (RTF), σημειώσεις για WordPerfect, (WPD), έργα δουλειάς (WPS), πίνακες (XML), Ιστοσελίδες pages (HTM, HTML, MHT και MHTML).

Εάν δεν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε το Word αλλά θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να δείτε περιεχόμενο που έχουν δημιουργηθεί με αυτό, κατεβάστε το Microsoft Office Word Viewer.