Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Pro Evolution 2014 icon

Μεταφορτώστε τον Pro Evolution 2014 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Pro Evolution 2014 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
Μέγεθος Φακέλου: 1.61GB
έκδοση: 2014
Δημιουργός : Konami.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JAN-29-2016

Αν είστε οπαδός του ποδοσφαίρου και θα θέλατε να λάβετε μέρος στους πιο συναρπαστικούς αγώνες της αγαπημένης σας ομάδας, τότε μπορείτε να απολαύσετε την πέμπτη έκδοση αυτού του βιντεοπαιχνιδιού για Η/Υ: Pro Evolution.

Σε αυτή την έκδοση βελτιώθηκα η ανάλυση της οθόνης και συμπεριλήφθηκαν νέα παιχνίδια: νεκρή μπάλα, στιγμιαία σουτ και περισσότερο ελεγχόμενο σουτάρισμα για να σας βοηθήσει να κερδίσετε τους αντιπάλους σας.

Με το Pro Evolution μπορείτε να αποθηκεύσετε δεδομένα από 20 παίκτες και να παρακολουθείτε την πρόοδό τους. Απλά πρέπει να επιλέγετε την ομάδα σας (Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσυ ή Βαλένθια) και να αρχίσετε να σκέφτεστε για τη στρατηγική του παιχνιδιού σας.

Το Pro Evolution περιλαμβάνει νέες κινήσεις, όπως κλωτσιές γκολ, σουτ και κεφαλιές (τα οποία έχουν βελτιωθεί) και το φανταστικό, νέο “elastica”. Μπορείτε να επιλέξετε Snow option (επιλογή χιονιού) και ακόμη να δείτε πώς αναπνέουν οι παίκτες. Δείξτε την ικανότητά σας στο γήπεδο και γίνετε πραγματικός πρωταθλητής με το Pro Evolution.