Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Microsoft PowerPoint Viewer 2007 icon

Μεταφορτώστε τον Microsoft PowerPoint Viewer 2007 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Microsoft PowerPoint Viewer 2007 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
Μέγεθος Φακέλου: 25.77MB
έκδοση: 2007
Δημιουργός : Microsoft.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: SEP-22-2015

Το Microsoft PowerPoint Viewer 2007 είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δείτε και να τυπώσετε παρουσιάσεις Power Point χωρίς να έχετε εγκαταστήσει το πρόγραμμα Power Point.

Η Microsoft επινόησε την εφαρμογή αυτή έτσι ώστε να μπορείτε να στέλνετε μέσω e-mail αστεία, διαφημίσεις, φωτογραφίες και κάθε είδους πληροφορίες, με τη μορφή διαφανειών Power Point, χωρίς να πρέπει να εγκαταστήσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος.

Με το Microsoft PowerPoint Viewer 2007 δεν έχει σημασία η έκδοση Power Point που έχετε, αφού το πρόγραμμα είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις και μπορεί να διαβάσει αρχεία POT, PPT, POTX, POTM, PPSM, PPSX, PPTM και PPTX.

Το Microsoft PowerPoint Viewer 2007 είναι πραγματικά απλό στη χρήση. Σας επιτρέπει να δείτε όλη την παρουσίαση, με τα ειδικά εφέ και τους ήχους. Με την εφαρμογή αυτή δεν σας δίνεται η δυνατότητα να επέμβετε στις διαφάνειες, μπορείτε όμως να τις δείτε και να τις τυπώσετε εντελώς δωρεάν.

Το Microsoft PowerPoint Viewer 2007 τρέχει με Windows 2000 εφοδιασμένο με Service Pack 4, Windows 2003 Server, Windows XP με Service Pack 1 και Windows Vista.