Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
DivX Web Player 2.0.2.39 icon

Μεταφορτώστε τον DivX Web Player 2.0.2.39 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον DivX Web Player 2.0.2.39 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
Μέγεθος Φακέλου: 910.84kB
έκδοση: 2.0.2.39
Δημιουργός : DivX Web Player 2.0.2.39
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JUL-19-2013

Με το DivX Web Player μπορείτε να εκτελέσετε αυτό που ονομάζεται “streaming ” (συνεχής ροής), δηλαδή, μπορείτε να βλέπετε ή να ακούτε οποιοδήποτε αρχείο σε μορφή Divx άμεσα, από οποιαδήποτε ιστοσελίδα, χωρίς να πρέπει να το μεταφορτώσετε στον υπολογιστή σας και να χρησιμοποιήσετε έπειτα αναπαραγωγή πολυμέσων.

Το DivX Web Player, που ανταγωνίζεται με τα plug ins Real Player και Quicktime , είναι μία δωρεάν εφαρμογή που είναι συμβατή με την πλειονότητα των διασημότερων φυλλομετρητών όπως Internet Explorer, Mozilla Firefox, Netscape, Opera, etc.

Το DivX Web Player ενσωματώνεται στο φυλλομετρητή σας, προσφέροντας πλήθος επιλογών για να εξασφαλίσει ότι η αντιγραφή αρχείων είναι εύκολη ενώ η ποιότητα είναι υψηλή. Χάρη σε αυτό μπορείτε να συνεχίσετε τη φυλλομέτρηση ενώ μεταφορτώνετε αρχεία. Μπορεί να διαβάσει αρχεία DivX 5/6 (ηχητικό MP3) και να υποστηρίξει DivX HD.

Το DivX Web Player περιλαμβάνει ανταλλάξιμες εμφανίσεις, προσθέτει υπότιτλους, προσφέρει λειτουργία πλήρους οθόνης και σας δίνει την επιλογή να αποθηκεύσετε αρχεία στο σκληρό σας δίσκο.