Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Σχετικά Προγράμματα
Tibia 9.63 icon

Μεταφορτώστε τον Tibia 9.63 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Tibia 9.63 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
έκδοση: 9.63
Δημιουργός : CipSoft GmbH.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JAN-29-2016

Μπείτε στο συναρπαστικό κόσμο του Tibia, όπου μαγικές δυνάμεις, φαντασία, ξόρκια και μάγοι είναι οι βασικοί χαρακτήρες αυτού του εκπληκτικού βιντεοπαιχνιδιού.

Το Tibia είναι ένα από τα κλασικότερα παιχνίδια ρόλου, στο οποίο θα μοιραστείτε την περιπέτειά σας με χιλιάδες άλλους πλοηγούς του διαδικτύου που συμμετέχουν στο παιχνίδι για πολλούς παίκτες (multiplayer mode).

Διαλέξτε ποιος θέλετε να είστε: Ο ιππότης (knight) που ειδικεύεται στη μάχη , Paladin ή Arquero που μπορούν να θεραπεύουν τον εαυτό τους, ο δρυίδης (druid) που ειδικεύεται στη λευκή μαγεία ή ο μάγος (sorcerer) που ειδικότητά του είναι η μαύρη μαγεία. Και αρχίστε το παιχνίδι: Κερδίστε πόντους εμπειρίας, σκοτώστε πλάσματα και πάρτε νέα όπλα και μαγικές δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν να πάτε σε αναζήτηση νέας τύχης και θησαυρών.

Πρέπει να φροντίσετε για τα orc, τους νάνους, τους πειρατές, τους καλικάντζαρους, και τα ξωτικά, τα διαφορετικά τέρατα της Tibia. Εγγραφείτε δωρεάν στην ιστοσελίδα τους και ανοίξτε το δικό σας λογαριασμό χρήστη.