Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Ulead PhotoImpact X3 13.0 icon

Μεταφορτώστε τον Ulead PhotoImpact X3 13.0 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Ulead PhotoImpact X3 13.0 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
έκδοση: X3 13.0
Δημιουργός : Corel Corporation.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: SEP-08-2015

Επιτύχετε θεαματικά αποτελέσματα όταν επεξεργάζεστε και ρετουσάρετε τις φωτογραφίες σας με το Ulead PhotoImpact. Ακόμη και αν δεν είστε επαγγελματίας, θα εκπλαγείτε από την ποιότητα των συνθέσεων που μπορείτε να σχεδιάσετε.

Περιέχει έναν ατέλειωτο κατάλογο εργαλείων που εξηγούνται πλήρως στον οδηγό χρήσης, ώστε να αξιοποιήσετε πλήρως τις φωτογραφίες σας. Εκτός από τις βασικές λειτουργίες που προσφέρουν όλα τα προγράμματα φωτογραφιών, στον προηγμένο τρόπο λειτουργίας του Ulead PhotoImpact μπορείτε να εφαρμόσετε μεγάλο αριθμό εφφέ, βελτιστοποιητές και φίλτρα στις φωτογραφίες σας.

Αυτό το λογισμικό που δημιουργήθηκε από την εταιρία της Ταϊβάν, Ulead Systems, έχει ένα διασύνδεση που μπορείτε να εξατομικεύσετε βάζοντας σε προτεραιότητα τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε περισσότερο και να κατεβάσετε νέα. Δεν θα έχετε καμία δυσκολία στη γρήγορη ανεύρεση της φωτογραφίας που ζητάτε, χάρη στο δυνατό αναγνώστη φωτογραφιών.

Το Ulead PhotoImpact μπορεί να λειτουργήσει με φωτογραφίες που λαμβάνονται από ψηφιακή κάμερα ή σαρωτή και έπειτα μόλις τροποποιηθούν και τελειοποιηθούν μπορείτε να τις δημοσιεύσετε στο δίκτυο.