Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Focus Photoeditor 6.5.4 icon

Μεταφορτώστε τον Focus Photoeditor 6.5.4 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Focus Photoeditor 6.5.4 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
Μέγεθος Φακέλου: 37.12MB
έκδοση: 6.5.4
Δημιουργός : NWS Centurybyte
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JUL-04-2013

Το Focus Photoeditor είναι ένα φανταστικό πρόγραμμα επεξεργασίας και διόρθωσης φωτογραφιών, που διαθέτει πολλά εργαλεία για να βοηθήσει στη δημιουργία των δικών σας συνθέσεων.

Με το Focus Photoeditor μπορείτε να τροποποιήσετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες, όσο θέλετε. Χρησιμοποιεί τις βασικές λειτουργίες για περιστροφή, αποκοπή και επικόλληση και αφαίρεση κόκκινων ματιών. Μπορείτε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε πίνακες ή να ενσωματώσετε εφφέ διαφάνειας και να παίξετε με το φωτισμό και τη σκιά. Αν προτιμάτε, το πρόγραμμα μόνο του μπορεί αυτόματα να διορθώσει τη φωτογραφία, τονίζοντας την επιλογή μετά από σύγκριση με άλλα παρόμοια προγράμματα.

Μπορεί να δημιουργεί κολάζ, να προσθέτει κείμενο στις φωτογραφίες σας, να δημιουργεί αντίγραφα χρησιμοποιώντας το σύστημα στρωμάτων, τις βούρτσες (τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε), να σχεδιάζει μοτίβα , και ειδικά εφφέ . Θα εκπλαγείτε όταν δείτε τη μεγάλη κλίμακα δυνατοτήτων όταν επιλέξετε το Focus Photoeditor.

Περιέχει νέα φίλτρα (όπως το Unsharp) , για δραματικά αποτελέσματα στις δημιουργίες σας. Το Focus Photoeditor είναι πολύ εύκολο στη χρήση.