Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Σχετικά Προγράμματα
DVD Decrypter 3.5.4.0 icon

Μεταφορτώστε τον DVD Decrypter 3.5.4.0 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον DVD Decrypter 3.5.4.0 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
Μέγεθος Φακέλου: 878.33kB
έκδοση: 3.5.4.0
Δημιουργός : DVD Decrypter 3.5.4.0
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JUL-19-2013

To DVD Decrypter είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν, και με την οποία μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα από ένα DVD στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DVD Decrypter για να μετατρέψετε τα δεδομένα που αποκτήσατε υποκλέπτοντας ένα DVD σε DivX, VCD ή SVCD συμπιεσμένες μορφές βίντεο. Ή μπορείτε να τα δείτε απευθείας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας προγράμματα όπως WinDVD ή PowerDVD.

Το DVD Decrypter σας επιτρέπει να μειώσετε το μέγεθος των εικόνων DVD και να απορρίψετε τμήματα που δεν σας ενδιαφέρουν, όπως τα trailers.

Το πλεονέκτημα αυτού του προγράμματος είναι ότι είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Παίρνετε το DVD και επιλέγετε το φάκελο στον οποίο θέλετε να εγγραφούν τα δεδομένα. Επιπλέον με το DVD Decrypter μπορείτε να μεταφέρετε τα περιεχόμενα σε επανεγγράψιμους δίσκους ή δίσκους μεγαλύτερης χωρητικότητας (DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD+R DL και DVD-RAM).

Το DVD Decrypter χρειάζεταιδέκα λεπτά έως μισή ώρα για να μεταφέρει όλα τα δεδομένα, ανάλογα με την ταχύτητα του επεξεργαστή σας (CPU).

Για να επιτύχετε αποτελέσματα μέγιστης ποιότητας μπορείτε να συνδυάσετε τη χρήση του με FlaskMpeg.

Το DVD Decrypter μπορεί να εξαλείψει την προστασία κατά της αντιγραφής που παρέχεται από το σύστημα προστασίας CSS (Content Scrambling System), Macrovision και περιοχικούς κώδικες.