Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
RegCleaner 4.3.0.780 icon

Μεταφορτώστε τον RegCleaner 4.3.0.780 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον RegCleaner 4.3.0.780 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
έκδοση: 4.3.0.780
Δημιουργός : Macecraft.com
Ημερομηνία ενημερώθηκε: SEP-08-2015

Το RegCleaner είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για τον καθαρισμό του μητρώου των Windows, για την κανονική λειτουργία του υπολογιστή σας στη σωστή ταχύτητα και με βελτιστοποιημένη απόδοση.

Το RegCleaner σας δίνει τη δυνατότητα να διαγράψετε το αλφαριθμητικό του προγράμματος που θέλετε να απεγκαταστήσετε αποκτώντας πρόσβαση σε έναν κατάλογο αλφαριθμητικών όλων των προγραμμάτων που έχετε εγκαταστήσει. Έχετε την επιλογή αφαίρεσης προγραμμάτων που δεν χρησιμοποιείτε πλέον και προγραμμάτων από την έναρξη των Windows που τρέχουν αρκετές φορές κάθε φορά που ανάβετε τον υπολογιστή σας και κάνουν τη διαδικασία εκκίνησης αργή.

Αυτόματα και απλά καθαρίζει αυτό το σημαντικό τμήμα του λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε να αφαιρέσετε και να σημειώσετε το κουτί δίπλα στην επιλεγμένη εφαρμογή. Το RegCleaner αναλαμβάνει να φροντίσει για τα υπόλοιπα.

Κάντε τον υπολογιστή σας να λειτουργεί καλύτερα εγκαθιστώντας το RegCleaner, που ελέγχει το μητρώο των Windows και απομακρύνει αρχεία ή προγράμματα που δεν χρησιμοποιείτε πια.