Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
MixVibes 7.218 icon

Μεταφορτώστε τον MixVibes 7.218 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον MixVibes 7.218 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Λογισμικό δοκιμαστικής χρήσης
Μέγεθος Φακέλου: 393.00B
έκδοση: 7.218
Δημιουργός : MixVibes 7.218
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JUL-03-2013

Πάντα δεν ονειρευόσασταν να γίνετε επαγγελματίας DJ; Το MixVibes περιέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσετε τα δικά σας τραγούδια στο PC, με αμέτρητα ηχητικά εφέ που σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας equalizers, ένα εικονικό σύστημα αναπαραγωγής και άλλα πολλά. Εσείς, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να φέρετε τη μουσική, την εφευρετικότητα και τη φαντασία σας.

Με το MixVibes, θα είναι σαν να έχετε έναν επαγγελματικό μίκτη στο σπίτι σας. Η διεπαφή χρήσης του προγράμματος προσομοιώνει με επιτυχία τον εξοπλισμό μίξης και σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις.

Με το MixVibes, διαθέτετε τρία εικονικά πλατό, samples, loops, επιταχυντή και επιβραδυντή μουσικής, flanger και εφέ μεταλλικού ήχου, εξωτερικούς ρυθμιστές, συγχρονισμό μπάσων, κλπ, δηλαδή ότι χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε τις δικές σας μουσικές παραγωγές.

Χάρη στην τεχνολογία Digital Vinyl System που χρησιμοποιεί το MixVibes, η ποιότητα του ήχου είναι εξασφαλισμένη. Ο χειρισμός του είναι πολύ απλός και το πρόγραμμα συνοδεύεται από έναν οδηγό χρήσης, σε αρχείο PDF.