Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
MP3 Direct Cut 2.19 icon

Μεταφορτώστε τον MP3 Direct Cut 2.19 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον MP3 Direct Cut 2.19 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
έκδοση: 2.19
Δημιουργός : MP3 Direct Cut 2.19
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JUL-18-2013

Το MP3 Direct Cut είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τα τραγούδια σας, αξιοποιώντας τα όσο περισσότερο γίνεται. Μπορείτε να εξομαλύνετε την αύξηση ή τη μείωση έντασης, και να απαλύνετε την αρχή και το τέλος ενός τραγουδιού αν είναι πολύ απότομο, χωρίς να αλλάξετε την ποιότητα ήχου.

Δωρεάν διαχειριστής αρχείων ήχου σε μορφή mp3, ο MP3 Direct Cut είναι πρακτικός, πολύ φιλικός στο χρήστη και σύντομα θα ανακαλύψετε όλες τις φανταστικές χρήσεις του.

Αν αναρωτιέστε πώς να κόψετε ένα τμήμα του τραγουδιού, πώς να το μετατρέψετε σε ring-tone για το κινητό σας ή να διαλέξετε το αγαπημένο σας τραγούδι από πολλά που αποτελούν τη μουσική της πίστας χορού, τώρα έχετε τη λύση. Το MP3 Direct Cut σας διευκολύνει. Κόβει, κολλά, αντιγράφει, εισάγει εφφέ fade in και fade out, και προσφέρει πλήθος άλλων χαρακτηριστικών χωρίς να χρειάζεται να αποσυμπιέσετε τα αρχεία.

Το MP3 Direct Cut έφερε νέες αλλαγές, διόρθωση σφαλμάτων στο πρόγραμμα και τη δυνατόητα να σταματάτε την καταγραφή αν ο σκληρός δίσκος δεν έχει αρκετό χώρο.