Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
GOM Player 2.3.2.5252 icon

Μεταφορτώστε τον GOM Player 2.3.2.5252 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον GOM Player 2.3.2.5252 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
έκδοση: 2.3.2.5252
Δημιουργός : Gretech Corp.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: MAY-16-2016

Το GOM Player μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία πολυμέσων με αναπαραγωγή υψηλής ποιότητας εικόνων και ειδικά ήχου .

Παρά τις υπηρεσίες που προσφέρει ενώ είναι δωρεάν , το GOM Player προσφέρει υπερσύγχρονες λειτουργίες , που το καθιστούν αναμφισβήτητα την καλύτερη επιλογή. Εντοπίζει αυτόματα την ανάγκη για οποιονδήποτε κωδικοαποκωδικοποιητή που μπορεί να χρειαστείτε για να οπτικοποιήσετε αρχεία ήχου και βίντεο.

Μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία, των οποίων η μεταφόρτωση δεν ολοκληρώθηκε ακόμη, και να δημιουργείτε τα δικά σας τραγούδια , μαζί με διάφορα ειδικά εφφέ. Υπάρχουν κάποιες λειτουργίες που μπορείτε να απολαύσετε με το GOM Player.

Το GOM Player μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις σας μπορείτε να αλλάξετε εμφάνιση καθώς πολλές φορές επιθυμείτε το σχέδιο με το οποίο είστε άνετα. Οι μορφές που υποστηρίζει είναι: GOM AVI, DivX, ASF, WMV, WVX, MPEG, MPG, ASX, WM, WMX, WMP, VOB, MP4, 3GP, K3G, ASM, M1V, M2V, DAT, RM, GM, MKV, IFO, LMP4, SKM, DMSKM, RMVB, DMB, OGG, AC3, XviD, H.263.