Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Cool Edit Pro 2.1 icon

Μεταφορτώστε τον Cool Edit Pro 2.1 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Cool Edit Pro 2.1 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
Μέγεθος Φακέλου: 16.17MB
έκδοση: 2.1
Δημιουργός : Adobe Systems Incorporated.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: APR-14-2014

Το Cool Edit Pro είναι μια ισχυρή πλατφόρμα που σας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψετε με αρχεία ήχου. Με την εφαρμογή αυτή θα μπορείτε να επεξεργάζεστε, να δημιουργείτε, να μιξάρετε και να διαχειρίζεστε τα δικά σας τραγούδια.

Το υπέροχο αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία ηχητικών εφέ τα οποία θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε στις δουλειές σας. Ανάμεσά τους θα βρείτε παραμόρφωση, χορωδία, καθυστέρηση, εξισορρόπηση και πολλά άλλα.

Με τη βοήθεια του Cool Edit Pro θα μπορείτε να ελέγχετε κάθε ένα από τα κύματα που συνθέτουν ξεχωριστά ένα έργο. Συνεπώς, η επεξεργασία τους γίνεται με λεπτομέρεια που σας επιτρέπει να λάβετε βέλτιστα αποτελέσματα.

Επιπλέον όλη η μουσική πάνω στην οποία δουλεύετε μπορεί να εξαχθεί σε διαφορετικά μορφότυπα ήχου, τα οποία έχουν διάφορες παραμέτρους προσαρμογής (κανάλια, συχνότητα δείγματος κτλ.) ώστε να τις ρυθμίσετε όπως επιθυμείτε.

Το Cool Edit Pro είναι ένα πραγματικό κέντρο ηχογράφησης στον υπολογιστή σας, το οποίο (χάρη στην απλότητα και τις ικανότητές του) μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από επαγγελματίες όσο και από αρχάριους.

Περιορισμοί Δοκιμαστικής Έκδοσης:

-Θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

- Ορισμένες από τις λειτουργίες είναι περιορισμένες.