Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Σχετικά Προγράμματα
Microsoft Photo Story 3 icon

Μεταφορτώστε τον Microsoft Photo Story 3 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Microsoft Photo Story 3 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
έκδοση: 3
Δημιουργός : Microsoft.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: FEB-01-2016

Το Microsoft Photo Story 3 είναι ο ευκολότερος και πρωτότυπος τρόπος για να οργανώσετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες και να τις διορθώσετε, προσαρμόσετε και να τους δώσετε ζωή.

Μπορείτε να αρχίσετε διορθώνοντας λάθη των φωτογραφιών σας. Με το Microsoft Photo Story 3 μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα, φωτεινότητα, μέγεθος, να διορθώσετε τα κόκκινα μάτια. Μπορείτε να εισάγετε οποιοδήποτε ειδικό εφφέ όπως χαρακτική σε κοκκινόφαιους τόνους ή την εντύπωση της νερομπογιάς. Μπορείτε να συνεχίσετε προσθέτοντας μόνοι σας κατάλληλο τίτλο για κάθε φωτογραφία και μερικές λεπτομέρειες ή σχόλια σχετικά, ώστε να θυμάστε τη φωτογραφία με περισσότερο στοργή. Είναι εξίσου εύκολο όσο ένα άλμπουμ .

Κάθε φωτογραφία μπορεί να έχει διαφορετικό μουσικό κομμάτι. Το Microsoft Photo Story 3 σας αφήνει να διαλέξετε τα δικά σας τραγούδια ή ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη δική σας φωνή. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν με εύκολο τρόπο.

Μόλις επιτύχετε το τέλειο αποτέλεσμα, καταγράψτε το σε μορφή WMV, ώστε να έχετε πρόσβαση στις μνήμες σας εύκολα, από τον υπολογιστή ή την τηλεόρασή σας . Το Microsoft Photo Story 3 σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε με email το ζωντανό σας άλμπουμ.