Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Earth Explorer 6.1 icon

Μεταφορτώστε τον Earth Explorer 6.1 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Earth Explorer 6.1 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
έκδοση: 6.1
Ημερομηνία ενημερώθηκε: FEB-01-2016

Το Earth Explorer είναι η εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να μετακινήστε οπουδήποτε στον κόσμο, σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Μεταφέρει σε εσάς τρισδιάστατες εικόνες από κάθε γωνιά του πλανήτη, με εξαιρετική ακρίβεια και ποιότητα εικόνας (χάρη στη χρήση του συστήματος DEM).

Με το Earth Explorer μπορείτε να επισκεφθείτε χιλιάδες μέρη χωρίς να αφήσετε το σπίτι σας. Επιπλέον, να μάθετε ενδιαφέροντα δεδομένα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα σχετικά με την πολιτική, την ιστορία και τη γεωγραφία της κάθε περιοχής: Ποτάμια, οροσειρές, γεωγραφικά σύνορα, νησιά, γεωγραφικό μήκος και πλάτος, σεισμοί, κ.λπ.

Το Earth Explorer έχει πολλές δυνατότητες για να απολαμβάνετε τη χρήση του. Μεταξύ αυτών μία είναι ότι σας επιστρέπει να υπολογίστε την ακριβή απόσταση μεταξύ δύο σημείων στη Γη. Επίσης θα έχετε μία πυξίδα στη διάθεσή σας, και ένα ειδικό μονοπάτι, για να κάνετε ταξίδια τη νύχτα.

Να έχετε υπόψη σας, ότι για κάποιες λειτουργίες, το Earth Explorer θα σας ζητήσει να συνδεθείτε στο δίκτυο. Μπορείτε να τυπώσετε ό,τι σας ενδιαφέρει περισσότερο, και πάνω από όλα να εκμεταλλευτείτε το κάθε ταξίδι σας.