Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Adobe After Effects CC 2015.3 icon

Μεταφορτώστε τον Adobe After Effects CC 2015.3 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Adobe After Effects CC 2015.3 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
έκδοση: CC 2015.3
Δημιουργός : Adobe Systems Incorporated
Ημερομηνία ενημερώθηκε: SEP-20-2016

To Adobe After Effects είναι ένα πλήρες εργαλείο εργασίας που περιέχει τις εφαρμογές που απαιτούνται για να εκτελέσετε οπτικά εφφέ, κινούμενα σχέδια και γραφικά σε δύο και τρεις διαστάσεις για οποιοδήποτε DVD, δικτυακή ή οπτικο-ακουστική παρουσίαση.

Το Adobe After Effects περιλαμβάνει περισσότερες από 100 προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, που μπορείτε να προσαρμόσετε. Αμέτρητα ειδικά εφφέ: εφφέ κινούμενου γυαλιού, παρουσία καπνού και σπινθήρων, εφφέ θολής κάμερας, κ.ά. Μπορείτε να προσομοιώσατε σμήνη πτηνών, σμάρι μελισσών ή εκρήξεις, και περισσότερα από 60 εφφέ της Cycore.

Η δυνατότητα κίνησης κειμένου είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα. Με το Adobe After Effects μπορείτε να έχετε τρισδιάστατη περιστροφή ενός γράμματος ή ολόκληρης πρότασης . Μπορείτε να δημιουργήσετε εφφέ σε στρώματα που παραμένουν σε ένα επίπεδο ίσο με τα άλλα στρώματα. Οτιδήποτε φαντάζεστε είναι δυνατό.

Τα ηχητικά εφφέ είναι καταπληκτικά. Το Adobe After Effects προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε διαιρούμενο ήχο, χορωδίες και καθυστερήσεις .

Μη διστάσετε να εγκαταστήσετε αυτό το εργαλείο, το οποίο περιλαμβάνει και άλλα λογισμικά της Adobe.