Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Download Accelerator Plus 10.0.6.0 icon

Μεταφορτώστε τον Download Accelerator Plus 10.0.6.0 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Download Accelerator Plus 10.0.6.0 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
έκδοση: 10.0.6.0
Δημιουργός : SPEEDbit LTD.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JUN-22-2015

Το Download Accelerator Plus είναι ένα πρόγραμμα διαχείρισης download που επιταχύνει την ταχύτητα με την οποία μοιράζεστε τα αρχεία σας. Με ένα νέο σχεδιασμό διασύνδεσης, η λειτουργία του βασίζεται στο να κάνετε μικρότερα τα αρχεία που επιθυμείτε να κατεβάσετε, έτσι ώστε το μέγεθός τους να μην εμποδίζει τη διαδικασία.

Μπορείτε να επιλέξετε πόσο χώρο επιθυμείτε να καταλαμβάνει καθένα τμήμα από αυτά στα οποία διαιρεί τα αρχεία το Download Accelerator Plus. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα αυτόματα τα ξαναβάζει μαζί. Με αυτό τον τρόπο, ελαχιστοποιεί τους χρόνους αναμονής και σας προσφέρει μια πολύ δυναμική διαδικασία download.

Αν ένα download αποτύχει, μπορεί εύκολα να ανανεωθεί, καθώς το Download Accelerator Plus έχει ενσωματωμένη την τεχνολογία AlwaysResume (Ανάκτηση πάντα). Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση των αρχείων σας πριν να ολοκληρωθεί το κατέβασμα.

Το Download Accelerator υποστηρίζει πρωτόκολλα HTTP και FTP για το κατέβασμα αρχείων σε όλους τους τύπους σύνδεσης όπως ADSL, καλωδιακή και RTB, και ενοποιεί Internet Explorer, Firefox, Mozilla, Opera, και Netscape. Υπάρχει μία έκδοση που μπορείτε να αγοράσετε, το Download Accelerator Plus Premium, που δεν περιλαμβάνει διαφημίσεις .