Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Σχετικά Προγράμματα
Google Picasa 3.9.141 Build 259 icon

Μεταφορτώστε τον Google Picasa 3.9.141 Build 259 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Google Picasa 3.9.141 Build 259 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
έκδοση: 3.9.141 Build 259
Δημιουργός : Google Inc.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: OCT-15-2015

Google Picasa: ο απλούστερος τρόπος για να έχετε τακτοποιημένες τις φωτογραφίες σας. Αυτό το πρακτικό πρόγραμμα εντοπίζει όλες τις φωτογραφίες που έχετε στον υπολογιστή σας και τις ταξινομεί σύμφωνα με την ημερομηνία. Είναι τόσο απλό.

Αν οι φωτογραφίες σας είναι οργανωμένες σε άλμπουμς θα είναι εύκολο να τις βρίσκετε αργότερα. Και γίνεται ακόμη ευκολότερο αν προσθέσετε χρυσά άστρα στις αγαπημένες σας φωτογραφίες, που έπειτα θα ανακαλύπτονται γρήγορα από το σύστημα αναζήτησης άστρων. Δημιουργήστε εικονικά αντίγραφα για να τα τοποθετήσετε σε διαφορετικά άλμπουμς, αλλά χωρίς να καταλαμβάνουν χώρο στο σκληρό σας δίσκο.

Το Google Picasa δεν αρχειοθετεί απλά τις φωτογραφίες σας, αλλά επίσης τους ρετουσάρει με απλές αλλαγές (στο χρώμα, φωτεινότητα, αντίθεση, απαλοιφή των κόκκινων ματιών) μαζί με 12 καινούργια ειδικά εφφέ. Τελειοποιήστε την περικοπή των φωτογραφιών σας, ευθυγραμμίστε τες ή προσθέστε σχόλια.

Κρατήστε απόρρητες τις φωτογραφίες σας. Το Picasa σας δίνει κωδικό πρόσβασης ώστε μόνο εσείς να έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες σας, αν αυτό επιθυμείτε.

Θα βρείτε πολύ εύκολο το να στέλνετε τις φωτογραφίες σας με email, να τις μεταφέρετε αυτόματα σε κάποιο blog ή να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας στον ιστοχώρο του Picasa.