Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Trojan Remover 6.9.3 Build 2941 icon

Μεταφορτώστε τον Trojan Remover 6.9.3 Build 2941 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Trojan Remover 6.9.3 Build 2941 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
έκδοση: 6.9.3 Build 2941
Δημιουργός : Simply Super Software.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: OCT-22-2015

Αν το συνηθισμένο σας λογισμικό κατά των ιών, δεν μπορεί να απαλλάξει τον υπολογιστή σας από συγκεκριμένους δούρειους ίππους και σκουλήκια, εγκαταστήστε το Trojan Remover για να απαλλαγείτε μια και καλή!

Ένας δούρειος ίππος (Trojan) είναι ένα κακόβουλο πρόγραμμα ή ένα επιβλαβές λογισμικό που εγκαθίσταται μόνο του στον υπολογιστή σας και χωρίς να το συνειδητοποιήσετε παίρνει τον έλεγχό του. Ο λόγος για τον οποίο το λογισμικό κατά των ιών δεν είναι πάντα σε θέση να τους ανιχνεύσει είναι ότι παραμένουν κρυμμένοι (ίσως σε ένα μουσικό αρχείο ή σε μια φωτογραφία), αν και στην πραγματικότητα εκτελούν καθήκοντα χωρίς να τα αντιλαμβάνεται ο χρήστης (όπως ακριβώς συνέβη με το Δούρειο Ίππο που δώρισαν οι Έλληνες στους Τρώες, από όπου πήραν και το όνομά τους).

Το Trojan Remover εκτελεί εξωνυχιστικό έλεγχο στα αρχεία του συστήματος και του μητρώου Windows αναζητώντας 7000 δούρειους ίππους και ποικιλίες αυτών.

Το Trojan Remover εντοπίζει και αφαιρεί δούρειους ίππους, αλλά επίσης αναιρεί τις μεταβολές που επέφεραν ήδη στον υπολογιστή σας.

Και κάτι καινούργιο, το Trojan Remover περιλαμβάνει νέους τρόπους εξέτασης και ανακάλυψης αυτών των τύπων προγραμμάτων που προκαλούν τέτοια σοβαρά προβλήματα.