Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Avast! Home 7 icon

Μεταφορτώστε τον Avast! Home 7 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Avast! Home 7 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
Μέγεθος Φακέλου: 85.20MB
έκδοση: 7
Δημιουργός : AVAST Software.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JAN-29-2016

Το Avast! Home Edition είναι ένα ισχυρό αντιικό λογισμικό το οποίο κρατά τον υπολογιστή σας ελεύθερο από ιούς, Trojans, worms και άλλες ηλεκτρονικές απειλές που υπάρχουν στο Δίκτυο.

Με το υπέροχο αυτό πρόγραμμα, είστε ασφαλείς από την δράση κακόβουλων εφαρμογών, κάθε στιγμή. Αυτό είναι εφικτό χάρη στο γεγονός ότι η μηχανές του Avast! Home Edition δουλεύουν σε πραγματικό χρόνο˙ δηλαδή, αναλύουν τα έγγραφα, τα προγράμματα, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα αρχεία που χειρίζεστε όταν χρησιμοποιείτε τα παραπάνω.

Γρήγορα και αυτόματα, η εφαρμογή εντοπίζει τους ιούς που εισχωρούν στο PC σας, τους ελέγχει και τους διαγράφει εντελώς. Επιπλέον, σας προσφέρει διαρκή προστασία μέσω διαρκούς σκαναρίσματος της μνήμης και των υπόλοιπων εξαρτημάτων του συστήματος, ψάχνοντας για επικίνδυνες ή ανεπιθύμητες μετατροπές.

Επιπλέον, διαθέτει μια μεγάλη και λεπτομερής λίστα με βλαβερά λογισμικά στα οποία μπορεί να λάβει δράση. Η λίστα αυτή ανανεώνεται συνεχώς έτσι ώστε το πρόγραμμα να είναι μόνιμα προετοιμασμένο για να αντιμετωπίσει κινδύνους.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε την ακεραιότητα των δεδομένων των σκληρών σας δίσκων, μην διστάζετε ούτε λεπτό: κατεβάστε το Avast! Home Edition και ξεχάστε όλες τις ανησυχίες.