Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
AVG Anti-Virus plus Firewall 2013.P.3272 icon

Μεταφορτώστε τον AVG Anti-Virus plus Firewall 2013.P.3272 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον AVG Anti-Virus plus Firewall 2013.P.3272 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
Μέγεθος Φακέλου: 15.00B
έκδοση: 2013.P.3272
Δημιουργός : AVG.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: SEP-09-2015

Το AVG Anti-Virus plus Firewall πετυχαίνει την ολοκληρωτική προστασία του υπολογιστή σας, επειδή αποτελείται από πολυάριθμες μεθόδους σε πραγματικό χρόνο που εντοπίζουν ιούς, δούρειους ίππους, σκουλήκια και άλλα κακόβουλα προγράμματα που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στον υπολογιστή σας. Λειτουργεί και ως στεγανό (firewall).

Κάθε αρχείο, είτε έρχεται με το Messenger ή με email (εισερχόμενα και εξερχόμενα) θα αναλύονται από το AVG Anti-Virus plus Firewall. Είναι συμβατό με τα σημαντικότερα προγράμματα αλληλογραφίες όπως MS Outlook, Eudora, The bat!, y Outlook Express (mailer SMTP/POP3).

Υποστηρίζοντας κωδικοποιημένες συνδέσεις που βασίζονται σε SSL, το AVG Anti-Virus plus Firewall σας εμποδίζει να ανοίξετε μολυσμένα αρχεία, σας προσφέρει προστασία κατά των hackers και σας δίνει τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε με απόλυτη ασφάλεια.

Εύκολο στην εγκατάσταση, το AVG Anti-Virus plus Firewall είναι διαθέσιμο σε 15 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και τα Ισπανικά, ενημερώνεται δωρεάν και διαθέτει προηγμένες ρυθμίσεις για χρήστες με περισσότερες ικανότητες πληροφορικής.