Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
AVG AntiVirus Free 2016.16.71.7598 icon

Μεταφορτώστε τον AVG AntiVirus Free 2016.16.71.7598 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον AVG AntiVirus Free 2016.16.71.7598 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
έκδοση: 2016.16.71.7598
Δημιουργός : AVG Technologies.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JUN-10-2016

Το AVG Anti-Virus Free είναι ένα ισχυρό αντιικό πρόγραμμα που προστατεύει το PC σας καθώς εντοπίζει και διαγράφει όλων των ειδών τις ηλεκτρονικές απειλές.

Η εφαρμογή αυτή έχει εξελιγμένες μηχανές σκαναρίσματος καθώς και ταυτοποίηση βλαβερών λογισμικών τα οποία θα κρατήσουν τον υπολογιστή σας σε τέλεια κατάσταση.

Παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε και να σταματήσετε την ανάλυση όποτε επιθυμείτε και όποτε σας βολεύει. Έχετε ακόμη και τη δυνατότητα να διαλέξετε τα αρχεία που θέλετε να αναλύσει και να προκαθορίσετε την ακριβή στιγμή (την ακριβή μέρα και ώρα) για να αρχίσει η παρακολούθηση των δίσκων.

Επιπλέον, το AVG Anti-Virus Free ενημερώνεται συνεχώς αυτόματα έτσι ώστε να έχετε πάντα το πιο καινοτόμα και αξιόπιστα εργαλεία στο σύστημά σας.

Με τη λειτουργία “AVG Email Scanner”, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα είναι χωρίς ιούς και η συνεχής παρακολούθηση του συστήματος θα σας προσφέρει μέγιστη προστασία σε πραγματικό χρόνο. Μετά από όλα όσα ειπώθηκαν, τι περιμένετε για να κατεβάσετε το AVG Anti-Virus Free;