Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Xilisoft Video Converter 7.3.0 icon

Μεταφορτώστε τον Xilisoft Video Converter 7.3.0 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Xilisoft Video Converter 7.3.0 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
Μέγεθος Φακέλου: 15.84MB
έκδοση: 7.3.0
Δημιουργός : Xilisoft Video Converter 7.3.0
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JUL-22-2013

Το Xilisoft Video Converter είναι ο πιο απλός, ολοκληρωμένος και γρήγορος τρόπος για να μετατρέψετε τα αρχεία βίντεο. Μετατρέψτε τα αρχεία σας σε DVD, VCD, SVCD, MPEG1, MPEG2, MPEG4, 3G, MOV, AVI, WMV, και MRI .

Με το Xilisoft Video Converter υπάρχουν πολλές δυνατότητες όταν δουλεύετε με τα βίντεο σας. Μπορείτε να αποσπάσετε ήχο και να τα μετατρέψετε στις παρακάτω μορφές: MP3, MP2, AAC, OGG, AC3, M4A, και RA. Πολυάριθμες μετατροπές μπορούν να εκτελεστούν συγχρόνως αναγνωρίζοντας ποιότητα ήχου και παραμέτρους απόδοσης ρυθμίζοντας το bitRate (ταχύτητα μεταφοράς δυαδικών) ή ως μία ακολουθία καρέ.

Το Xilisoft Video Converter σας δίνει την ευκαίρια να διάλεξετε κωδικοαποκωδικοποιητή βίντεο και ήχου που περιλαμβάνει υποστήριξη για πολυνημάτωση (multithreading) και τη δυνατότητα προεπισκόπησης του τελικού βίντεο.

Το Xilisoft Video Converter μπορεί να σταματήσει και να επανενεργοποιήσει τη διαδικασία σε οποιοδήποτε σημείο . Προσθέσαμε νέα χαρακτηριστικά, όπως Split (διαίρεση) ή zoom (μεγέθυνση), τα οποία πρέπει να δοκιμάσετε.