Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Σχετικά Προγράμματα
Adobe Reader 11.0.3 icon

Μεταφορτώστε τον Adobe Reader 11.0.3 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Adobe Reader 11.0.3 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
έκδοση: 11.0.3
Δημιουργός : Adobe Systems Incorporated
Ημερομηνία ενημερώθηκε: OCT-13-2015

Εάν δουλεύετε με αρχεία PDF, η χρήση του Adobe Reader σας είναι απαραίτητη. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ανοίγετε και να τυπώνετε έγγραφα Adobe τα οποία είναι πολύ συνηθισμένα στις μέρες μας.

Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να μεγαλώσετε το κείμενο ή να το δείτε σε πλήρη εικόνα, να το επεξεργαστείτε ή να δημιουργήσετε σχόλια και να συμπληρώσετε φόρμες. Επιπλέον, το Adobe Reader μπορεί να διαβάζει και αρχεία που έχουν δημιουργηθεί με το Adobe Photoshop Album.

Ανάμεσα στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του μπορούμε να αναφέρουμε την ταχύτητα όταν φορτώνει τα δεδομένα καθώς και το ισχυρό ζουμ που διαθέτει. Επιπλέον έχει αρκετά εργαλεία και απλό περιβάλλον το οποίο θα βρείτε άνετο και ενστικτώδες στη χρήση.

Το λογισμικό αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε υλικό πολυμέσων το οποίο υπάρχει στο ίδιο το έγγραφο (βίντεο και κινούμενες παραστάσεις των Quicktime, Windows Media και Macromedia Flash).

Όλες οι παραπάνω δυνατότητες και πολλές περισσότερες σας περιμένουν στο Adobe Reader, ένα απαραίτητο εργαλείο στον σύγχρονο υπολογιστή.