Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Kaspersky Anti-Virus Personal 13.0.1.4190 icon

Μεταφορτώστε τον Kaspersky Anti-Virus Personal 13.0.1.4190 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Kaspersky Anti-Virus Personal 13.0.1.4190 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: TRIAL
Μέγεθος Φακέλου: 345.00B
έκδοση: 13.0.1.4190
Δημιουργός : Kaspersky Lab
Ημερομηνία ενημερώθηκε: SEP-09-2015

Το Kaspersky Anti-Virus Personal εγγυάται προστασία για τον υπολογιστή σας επειδή η βασική του λειτουργία είναι να εντοπίζει, εμποδίζει και εξαλείφει όλες τις ηλεκτρονικές απειλές (ιοί, δούρειοι ίπποι, σκουλήκια) που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Η Kaspersky Labs σας προσφέρει τη λύση στις επιθέσεις από ιούς, λογισμικό υποκλοπής, hackers και άλλους εν δυνάμει επικίνδυνους παράγοντες. Το Kaspersky Anti-Virus Personal ενεργεί ως προσωπικό στεγανό (firewall) που *συνεχώς αναλύει πληροφορίες από το Internet και το email σας(απορρίπτει ανεπιθύμητη αλληλογραφία).

Πρόσφατα γνωστό ως AVP - Antiviral Toolkit Pro, το Kaspersky Anti-Virus Personal είναι συμβατό με πλήθος λειτουργικών συστημάτων και σας δίνει τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από δυσάρεστα «πανώ» και online απάτες (phishing).

Το Kaspersky Anti-Virus Personal σας το κάνει πολύ εύκολα. Μπορείτε να διαμορφώσετε την ακριβή ώρα έναρξης των αναλύσεων, προσφέρει δωρεάν τεχνική υποστήριξη και τη δυνατότητα παύσης σάρωσης του υπολογιστή όποτε εσείς θέλετε.