Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Kaspersky Anti-Virus Complete Update 13.0.1.4190 icon

Μεταφορτώστε τον Kaspersky Anti-Virus Complete Update 13.0.1.4190 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Kaspersky Anti-Virus Complete Update 13.0.1.4190 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
Μέγεθος Φακέλου: 162.45MB
έκδοση: 13.0.1.4190
Δημιουργός : Kaspersky Lab
Ημερομηνία ενημερώθηκε: SEP-08-2015

Ανανεώστε τη βάση δεδομένων του εξαιρετικά γνωστού προγράμματος κατά των ιών Kaspersky με τη νέα ενημέρωση για να καταπολεμήσετε τους πρόσφατους κινδύνους στους οποίους μπορεί να εκτεθείτε.

Όπως και πριν το Kaspersky προστατεύει τον υπολογιστή σας από ιούς, σκουλήκια (worms), δούρειους ίππους (Trojan horses), λογισμικό υποκλοπής (spyware), adware και άλλα κακόβουλα προγράμματα που θέτουν σε κίνδυνο τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή σας και το δικαίωμα απορρήτου των δεδομένων σας.

Το Kaspersky Anti-Virus Complete Update ενημερώνει τη βάση δεδομένων σας ώστε να αναγνωρίζει και να εξαλείφει μεταλλαγμένους ιούς, δεδομένου ότι αυτές οι απειλές ενημερώνονται αντίστοιχα από τους δημιουργούς τους.

Εγκαταστήστε το νέο Kaspersky Anti-Virus Complete Update για να καταπολεμήσετε τους νέους κινδύνους που επιθέτονται το σύστημά σας .

Η διαδικασία είναι απλή. Για να εγκαταστήσετε το Kaspersky Anti-Virus Complete Update το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το κατεβάσετε, να αποσυμπιέσετε το αρχείο και να το αποθηκεύσετε στην παρακάτω θέση: C:\Documents and settings\All Users\Datos de programa\Kaspersky Lab\KAV Personal Pro\5.0\Bases.