Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Mozilla Firefox 48.0.2 icon

Μεταφορτώστε τον Mozilla Firefox 48.0.2 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Mozilla Firefox 48.0.2 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
έκδοση: 48.0.2
Δημιουργός : Mozilla.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: SEP-06-2016

Το Mozilla Firefox είναι ένα διάσημο πρόγραμμα περιήγησης στο Internet που ανταγωνίζεται το ιδιαίτερα γνωστό Internet Explorer.

Μια ειδική λειτουργία του Mozilla Firefox, και αυτό που τράβηξε την προσοχή πάνω του είναι ότι μπορείς να ομαδοποιήσεις αρκετές ιστοσελίδες σε ένα μόνο παράθυρο με τη μορφή καρτελών. Αυτό δίνει τη δυνατότητα εξοικονόμησης χώρου και εύκολης πρόσβασης σε κάθε σελίδα. Επίσης υπάρχει πρόσβαση σε “ιστορικό καρτελών που κλείστηκαν πρόσφατα” για την αποφυγή απώλειας πληροφοριών κατά λάθος, και η δακτυλογράφηση ”βασικών λέξεων”στη μπάρα διεύθυνσης για την εύρεση ιστοχώρων.

Με παρόμοιο τρόπο με το Internet Explorer με τα "αγαπημένα" (favourites), το Mozilla Firefox έχει ενότητα “σελιδοδεικτών” (bookmarks) για να παρέχει πρόσβαση στις ιστοσελίδες που χρησιμοποιείτε περισσότερο.

Το DOM inspector και το Mozilla JavaScript console είναι τα δύο εργαλεία ανάπτυξης που συνοδεύουν αυτή την εφαρμογή. Επιπλέον με το Mozilla Firefox υπάρχει και το Google Search, όπου μπορείτε να αλλάξετε σε Wikipedia και πολλά άλλα, που συμπεριλαμβάνονυν και τη βάση δεδομένων Mycroft.

Ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης πολλαπλής πλατφόρμας περιλαμβάνει προειδοποιήσεις anti-phishing και προστασία κατά του λογισμικού υποκλοπής (spyware). Το Mozilla Firefox είναι συμβατό με τη γλώσσα προγραμματιμού JAVA, αλλά δεν είναι συμβατό με το σύστημα ActiveX.