Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
eMule 0.50a icon

Μεταφορτώστε τον eMule 0.50a Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον eMule 0.50a Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
Μέγεθος Φακέλου: 3.23MB
έκδοση: 0.50a
Δημιουργός : eMule.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: JUL-27-2015

Το E-mule είναι μια δωρεάν εφαρμογή για τη μεταφορά αρχείων κάθε είδους και μεγέθους (αρχεία ήχου, βίντεο, έγγραφα, mp3, παιχνίδια, φωτογραφίες, κλπ.) εύκολα και άμεσα.

Το πιο δημοφιλές σύστημα μεταφοράς αρχείων p2p οφείλει την ύπαρξή του στον Hendrik Breitkreuz ο οποίος, ανικανοποίητος από τον αρχικό εξυπηρετητή eDonkey 2000, βελτίωσε και επέκτεινε την εφαρμογή.

Το E-mule είναι το αγαπημένο πρόγραμμα εκατομμυρίων χρηστών, πράγμα λογικό αν σκεφτούμε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει: μέσω ενός συστήματος μονάδων, δίνεται προτεραιότητα στους χρήστες που προσφέρουν περισσότερα δεδομένα στο δίκτυο, προωθώντας τους στην ουρά αναμονής.

Μπορείτε να κάνετε chat, να μετονομάζετε τα αρχεία όπως εσείς θέλετε, αρκεί βέβαια η εφαρμογή να αναγνωρίζει το περιεχόμενό τους, και να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα με απόλυτη ασφάλεια μιας και αποφεύγει τα αλλοιωμένα αρχεία, διορθώνει σφάλματα και δεν φέρει ιούς.

Με το E-mule, μπορείτε να αναπαραστήσετε οπτικά κάποιο αρχείο και να σχολιάσετε την ποιότητα του ή να δείτε σχόλια άλλων χρηστών πριν αρχίσετε την καταφόρτωση.

Η πρακτική του ανοιχτού κώδικα που έχει εφαρμοστεί επιτρέπει την περαιτέρω βελτίωση του προγράμματος μέσω της συνεργασίας εκατοντάδων προγραμματιστών οι οποίοι συμβάλλουν συνεχώς στην εξέλιξή του. Το E-mule συμπιέζει τα αρχεία μεταφέρει, επιτυγχάνοντας έτσι μια εξοικονόμηση ζωνικού εύρους.