Συνολική βαθμολόγηση
  • Διεπαφή:
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης:
  • Επίδοση:
  • Σύνολο:
Windows Live Messenger 16.4.3505 icon

Μεταφορτώστε τον Windows Live Messenger 16.4.3505 Δωρεάν

Ελεύθερο Κατέβασμα
Μεταφορτώστε τον Windows Live Messenger 16.4.3505 Δωρεάν Screenshot
Τύπος άδειας: Δωρεάν εφαρμογή
έκδοση: 16.4.3505
Δημιουργός : Microsoft.
Ημερομηνία ενημερώθηκε: AUG-31-2015

Απολαύστε τον γρηγορότερο και ευκολότερο τρόπο επικοινωνίας με τους φίλους σας. Το Windows Live Messenger είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιημένο πρόγραμμα άμεσων μηνυμάτων. Και δεν είναι τυχαίο. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει το πιο ενστικτώδες σύστημα διαχείρισης των επαφών, εκτός από μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα ανταλλαγής αρχείων και την ενσωμάτωση emoticons μέσα στις συζητήσεις.

Επιπλέον, με το Windows Live Messenger θα μπορείτε, να καλείτε από το PC σας στον υπολογιστή των φίλων σας ή, αν θέλετε, σε σταθερά ή κινητά (χρησιμοποιώντας VoIP τεχνολογία). Εκτός από αυτό, θα έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε καινούριες κινούμενες εικόνες, να ακούτε κείμενο και φωνητικά μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές άλλες λειτουργίες που θα σας καταπλήξουν.

Όχι μόνο έχει εξελιχθεί ο σχεδιασμός του, αλλά το Windows Live Messenger προσφέρει επίσης έναν διαφορετικό τρόπο πρόσβασης στο Hotmail αλλά και την δυνατότητα να μάθετε τα τελευταία νέα ή πληροφορίες σχετικά με τη κίνηση τη στιγμή που συμβαίνουν μέσω ειδοποιήσεων. Δοκιμάστε το υπέροχο αυτό πρόγραμμα μηνυμάτων!